LOMWAS brugerforum – Spilleregler

Læs de eksisterende indlæg, før du opretter et nyt

Check indlæggene i de forskellige kategorier, eller brug søgefunktionen for at se, hvad andre brugere har skrevet om samme emne.

Registrér dig som bruger

For at kunne oprette eller prioritere indlæg, skal du registrer dig som bruger og bekræfte den e-mail, du modtager. Du behøver ikke at være kunde hos LOMWAS for at deltage i forummet.

Stil kun ét spørgsmål ad gangen

Hvis du har flere emner på hjerte, skal du oprette et nyt indlæg for hvert emne.

Læg ikke copyrightbeskyttede tekster på forummet

Hvis du vil henvise til en tekst på et andet website, bør du linke til denne i stedet.

Tænk over, hvad du publicerer

Når du har publiceret dit indlæg, er det offentligt tilgængeligt på internettet, så skriv ikke noget, du bagefter vil fortryde. Formålet med forummet er netop at opbygge en samling af nyttig brugerviden og –input, som andre brugere kan have glæde af mange år ud i fremtiden.

Vælg den rigtige kategori

Sørg for at oprette dit indlæg i den rigtige kategori. På denne måde bliver det nemmere for andre brugere at finde frem til og besvare dit indlæg.

Undgå spam

Du må ikke publicere reklamer eller spam, hverken åbent i forummet eller som privatbeskeder. Vi forbeholder os retten til at fjerne spam eller upassende kommentarer fra forummet. Hvis du støder på et indlæg eller en kommentar, som ligner spam eller på anden måde er upassende, skal du blot markere indlægget med funktionen ’Anmeld’.

Hold en god tone

Du er velkommen til at dele dine holdninger og synspunkter på forummet, men bevar en god tone, og undgå personlige angreb, bandeord og lignende.

Brug din stemme!

Gå til forum