Om LOMWAS forum

Dette er et åbent forum, hvor du kan stille spørgsmål til brugen af systemet, indberette evt. fejl, du møder i systemet, spørge om hjælp eller blot udveksle erfaringer med andre LOMWAS-brugere.

Hvorfor forum?

Dit input er vigtigt for os, når vi skal udvikle regnskabsprogrammet LOMWAS, og dine forslag til ny eller forbedret funktionalitet og vægtning af denne er nyttige retningslinjer for os. Vi mener også, at et åbent forum, hvor du kan komme med forslag, feedback og spørgsmål er en effektiv og transparent måde at nå ud til et bredt publikum på.

Sådan opretter du et indlæg

Før du opretter en ny tråd eller besvarer et indlæg, skal du registrere dig som bruger og bekræfte den e-mail, du modtager.

Før du stiller dit spørgsmål, indberetter en fejl i programmet eller foreslår en ny function , anbefaler vi, at du søger i de eksisterende indlæg for at se, hvad andre brugere har skrevet om samme emne. Hvis dit emne er relateret til et eksisterende besvaret indlæg, kan du knytte dit eget indlæg til dette svar ved at bruge funktionen ’Opret relateret indlæg’ under hvert svar.

Når du opretter dit indlæg, anbefaler vi, at du:

  • giver dit indlæg en beskrivende emneoverskrift
  • beskriver indholdet så specifikt som muligt, gerne med konkrete eksempler
  • opretter et nyt indlæg, hvis du har mere end ét emne på hjerte

Kommenter et indlæg eller svar

Under hvert indlæg eller svar finder du funktionen ’Kommenter’. Den adskiller sig fra funktionen ’Besvar’ ved, at din kommentar bliver sat det sted i tråden, du vælger, og ikke – som ved ’Besvar’ – nederst. Den bruger, hvis indlæg du besvarer, får besked om din kommentar på mail (hvis emailnotifikation er valgt under indstillinger).

Vælg den rigtige kategori og underkategori

Når du opretter dit indlæg, skal du vælge en kategori og efterfølgende en underkategori, som passer til indholdet i dit indlæg. Dette gør det nemmere for andre brugere at finde og besvare de indlæg, der interesserer dem.

Vi anbefaler også, at du læser Spillereglerne for dette forum.