Opstart af rengøringsfirma

Står du overfor en opstart af rengøringsfirma? Så kan du ikke undvære et godt planlægningsprogram som LOWAS! Her får du nemt overblik over alt fra kunder til medarbejdere, hvilket gør koordineringsarbejdet meget nemmere. Med LOMWAS har du muligheden for nem lønregistrering, overblik over medarbejderperformance, kundeopgaver og meget mere.

Systemet giver mulighed for onlinesamarbejde i skyen, hvor kunder og medarbejdere for eksempel kan underskrive ansættelsesbeviser og kontrakter med NEM ID. Kort sagt så er alle relevante funktioner samlet i et online værktøj, der på samme tid er rigtigt brugervenligt. En opstart af rengøringsfirma med LOMWAS sikrer dig overblik og succes.

Få styr på administrationen fra begyndelsen

Når du står overfor opstart af rengøringsfirma, så er der mange ting at holde styr på og sætte sig ind i. Med LOMWAS får du en løsning, der hjælper dig med at klare mange af dine administrative opgaver, således du minimere risikoen for fejl, letter samarbejdet med kunder og medarbejdere og selvfølge hjælper dig med den daglige planlægning. LOMWAS er lavet med fokus på brugervenlighed, således at alle kan bruge systemet med succes.

Programmet sammensættes efter din virksomheds unikke behov, hvilket gør at alle typer rengøringsfirmaer kan bruge uanset størrelse. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Ring på 28 34 42 95 eller mail på support@lomwas.com.

forside_dashboard-og-kvalitetsrapport