Planlægningsprogram

LOMWAS planlægningsprogram hjælper dig med de administrative opgaver som lønregistrering, ansættelseskontrakter, rengøringsplaner for kunder og medarbejdere og meget mere. Med over 20 års erfaring i rengøringsbranchen er LOMWAS udviklet ud fra en viden om, hvilke udfordringer et rengøringsvirksomhed oftest står over for.

Det betyder, at du med LOMWAS får et system, der letter dit administrative arbejde, og som er tilpasset din unikke virksomhed og branche. Brugervenligheden er rigtig god, hvor alle medarbejdere, ledere med mere nemt kan bruge programmet uanset it-niveau. Vi står selvfølgelig også klar til at yde gratis support, hvis i skulle have brug for det.

Spar tid og ressourcer med LOMWAS planlægningsprogram

Med et effektivt planlægningsprogram som LOMWAS er du fri for at bruge unødvendig tid på at holde styr på utallige papirer, kalendere og kontrakter. LOMWAS er et yderst effektivt planlægningsprogram, der hjælper dig med at planlægge vagtplaner, løn og kundeopgaver. Løsningen er modulopbygget således det kan tilpasses din virksomheds helt unikke behov.

Når du bruger LOMWAS er du sikker på at spare tid og ressourcer, hvilket giver dig tid til at løse andre opgaver. Vi vil meget gerne hjælpe dig og svarer gerne på dine spørgsmål. Ring på 28 34 42 95 eller mail på support@lomwas.com.

forside_dashboard-og-kvalitetsrapport