Effektiv løsning til rengøringsselskaber

LOMWAX er et effektivt planlægningssystem specielt udviklet til rengørings selskaber og deres unikke opgaver og udfordringer. Med systemet kan du effektivt planlægge vagtplaner, lave lønregistreringer, underskrive kontrakter med hjælp af NEM ID og meget mere. LOMWAS letter det administrative arbejde betydeligt, hvor tidsbesparelsen ofte er rigtig stor.

LOMWAS er et fleksibelt system, der kan bruges af små nyopstartede rengøringsselskaber, men også af rigtige store virksomheder med flere tusinde ansatte. Programmet er modulbaseret og tilpasset til netop jeres behov og ønsker. Vi sammensætter den helt rigtige løsning til dig.

Få styr på dine rengøringsaftaler

Vil du gerne have styr på rengøringsaftaler, medarbejderkontrakter, vagtplaner, lønninger og meget mere? Så er LOMWAX den bedste løsning for dit rengøringsselskab. Systemet er udviklet på baggrund af mere end 20 års erfaring i rengøringsbranchen, hvilket betyder, at der er taget hånd om de typiske udfordringer et rengøringsselskab står med. Brugervenligheden er i top, således alle typer medarbejdere effektivt kan bruge systemet – selv uden foregående IT kundskaber.

Vi hjælper selvfølgelig jer, således systemet bliver integreret i jeres nuværende arbejdsrutine. Har du spørgsmål til dette unikke system, der vil spare dig tid og ressourcer? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 28 34 42 95 eller mail på support@lomwas.com.