Rengøringssystemer

LOMWAX rengøringssystemer er uundværligt for dig der gerne vil spare tid og penge på administration og ledelsesopgaver. Her kan du nemt registrerer tid, ordne løn, underskrive kontrakter og meget andet, som vil lette din hverdag. Vores rengøringssystem er bygget op efter præcist din virksomhed, det betyder at den er modulbaseret og sammensat efter dine ønsker.

Der findes mange rengøringssystemer, hvor LOMVAX er helt unikt. Systemet er udviklet ud fra en omfattende viden om rengøringsbranchen, hvilket gør at alle muligheder og funktioner er branchespecifikke. Vi ved for eksempel, at der i branchen er stor udskiftning af medarbejdere, hvilket betyder, at mange rengøringsselskaber er bruger megen tid på kontrakter med mere. Unikt med LOMWAX får du muligheden for at holde styr på kontrakter og underskrive dem direkte i systemet ved hjælp af NEM-ID.

Træt af rengøringssystemer uden de muligheder du efterspørger?

Vores indgående kendskab fra mange års erfaring i branchen kombineret med feedback fra brugerne gør dette rengøringssystem effektivt, tids- og ressourcebesparende og brugervenligt. Du får et elektronisk workflow, hvor alt fra ordrehåndtering, planlægning, ansættelser, lønninger og meget andet er samlet i én platform. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvordan LOMWAS kan løfte din virksomheds administrative opgaver. Kontakt os på telefon: 28 34 42 95 eller mail på support@lomwas.com.

Rengøringssystemer